IBEP opleiding

Sinds begin 2013 zijn er 10 Vlaamse en 4 Nederlandse instructeurs boogjagen gevormd via het International Bowhunting Education Program (IBEP). Dit is een internationaal erkende organisatie die als doel heeft om goede en verantwoordelijke boogjagers en boogjacht instructeurs te vormen. Deze instructeurs leiden op hun beurt verantwoordlijke boogjagers op en enkel die kandidaat boogjagers die slagen in zowel een theoretische als praktische proef en dus aantonen dat ze bekwame boogjagers zijn, krijgen het IBEP getuigschrift. Ze verschaffen uitleg aan iedereen die uitleg verlangt omtrent de boogjacht. Eind juni 2013 werd de eerste IBEP cursus gegeven aan Vlaamse aspirant boogjagers. Deze cursus was snel volgeboekt en wegens de grote interesse werd direct een tweede IBEP opleiding geven in 2013. Sindsdien werden en 2 boogjachtopleidingen per jaar gegeven en zijn de beschikbare plaatsen steeds volgeboekt. Dit toont alleen maar de grote interesse in deze nieuwe manier van jagen.

Meer informatie over deze internationaal erkende IBEP opleiding kan U vinden op de website van website van de National Bowhunting Education Foundation (NBEF):www.nbef.org

 

 

IBEP 2019De FBA geeft elk jaar een IBEP (International Bowhunters Education Program) boogjacht opleiding. Dit is een officiële opleiding die, bij success, aan de aspirant boogjager het gegeerde IBEP certificaat oplevert. Dit certificaat wordt door de meeste landen waar jacht met de boog toegelaten is erkend, in sommige regio's is het verplicht.  De FBA heeft meer dan 10 gecertifieerd IBEP bowhunting instructors die ervoor zorgen dat deze cursus telkens weer een succes is. Schrijf je via onderstaand formulier voor de cursus in.

 

 

 

Choose your language

Find Us on Facebook

Facebook Image

Kalender

August 2021
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Volgende activiteiten

No events

Nuttige links

 

 Belgian Bowhunting
Federation

 

Adventure Zone Hunting Events

Adventure Zone
Hunting Events