Partners

Bogenjagdprofi

Voor mij hoort bij verantwoord jagen met een boog ook de juiste uitrusting. Zo ontstond de "Bowhunting Professional". Ik ben blij dat ik u de perfecte boogschietuitrusting kan aanbieden. Beginnersset, middenklasse of high-end - samen bepalen we het optimum voor uw persoonlijke budget. In mijn professioneel uitgeruste werkplaats beschik ik over alle apparatuur die nodig is om uw boog perfect af te stellen op uw individuele behoeften.

Dirk Hunting Archery

Dirk hunting archery is een nieuwe bogen winkel gespecialiseerd in 2D, 3D en jacht bogen en materiaal. Naast de winkel hebben ze ook een buitenterrein en doen ze outdoor en bushcraft activiteiten.

Europe Archery

With our own warehouse we stock almost everything related to archery, both modern and traditional. We offer an indoor and an outdoor archery range for archers to test their equipment. Our online platform Europe Archery is the largest online archery shop in the Benelux.

Huntsmen and Witches

Onze producten zijn gemaakt voor de mensen die een diepe connectie bezitten met de natuur en de wildernis en niet bang zijn om hun visie te delen. Leden van de FBA krijgen een permanente korting van 10% op heel de catalogus.

The Hunting Shop

The Hunting Shop is DE boogjacht specialist in België.

Jarenlange praktijkervaring en bijna 500 pijlen op groot wild geven me ervaring die geen enkele andere winkel kan evenaren, en het is die ervaring die ik wil delen.

Investeren in een goede afstelling van je boog geeft jezelf een betere kans van slagen in het veld!
Door de jaren heen heeft onze ervaring met "jacht"-omgevingen voor compoundbogen een reputatie opgebouwd van ernst, betrouwbaarheid en vooral efficiëntie, uniek in België en ver buiten onze grenzen.